Gezicht hars, wenkbrauwen en wimpers behandeling 

 

Bij natasha's nails kunt u ook uw gezicht laten harsen, dit doen wij met filmhars.

Filmhars wordt gebruikt voor de gevoelige zones, zoals de bikinilijn, de oksels en de bovenlip.
De hars wordt zo dun mogelijk aangebracht en stolt op lichaamstemperatuur. Het dunne vlies wordt vervolgens afgetrokken tegen de haargroeirichting in. Er komen dus geen harsstrips aan te pas waardoor de ontharing op een snelle en minder pijnlijke wijze gebeurt.

 

   

 

Wimpers en wenkbrauwen verfen.

 

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer nadruk en expressie rond de ogen. Ze zijn een belangrijk onderdeel in het gezicht en bepalen voor een groot deel uw uitstraling.

 

 

Uw oogopslag is zeer bepalend voor uw uitstraling. Bij Natasha's Nails kunt u uw wenkbrauwen op professionele wijze laten epileren. De vorm van uw wenkbrauwen past dan perfect bij uw gezicht. Ook kunnen de wimpers en wenkbrauwen worden geverfd. U krijgt hierdoor moeiteloos een expressievere uitdrukking. Het verven van wimpers is ideaal wanneer u met vakantie gaat. Ook wanneer u lenzen draagt, is het laten verven van uw wimpers erg praktisch; u bent niet meer aangewezen op mascara voor een mooie oogopslag. Tenslotte kiezen ook vrouwen met heel lichte wimpers vaak voor verf.

De wimpers zijn dan vanaf de aanzet egaal donker. De verf wordt als basis onder mascara gebruikt.Het verfen van de wimpers en wenkbrauwen wordt gedaan met een speciale verf die kan worden toegepast in verschillende kleuren. De aangebrachte verf vervaagt geleidelijk en blijft ongeveer 3-6 weken zitten.

 Henna Wenkbrauwen

De wenkbrauwen verven met henna is een techniek om de wenkbrauwen op te vullen en daarmee ook de uitstraling van het gezicht te verbeteren. Zelfs mensen met micropigmentatie of permanente make-up kunnen nog geholpen worden met deze techniek om de kleur te doen herleven. Ook voor grijze wenkbrauwen is dit de perfecte oplossing.

 

De henna verf bestaat in verschillende kleuren zoals lichtbruin, midden bruin, donkerbruin en zwart. De henna blijft ongeveer 12 dagen op de huid en ongeveer 6 weken op de haren zitten, afhankelijk van het huidtype en de nazorg. Het hele proces van het modelleren met henna duurt ong. 40 min.

 

Omdat het resultaat snel is, kan de henna dienen als een alternatief of een test voor  Brow HD Sculpting. Voor een blijvend effect is er wel enige zorg nodig zoals: niet overmatig wassen, niet te veel crèmes, tonics en op alcohol gebaseerde producten en geen chloor-, zwembad of zout water, aangezien dat de duur en de pigmentatie van het product vermindert.

 

Henna is een natuurlijk product, vrij van zware metalen, ammoniak en waterstofperoxide. Daardoor is het risico op een bepaalde vorm van allergie veel lager, maar niet uitgesloten.

 

Voordelen:

Geen dagelijkse wenkbrauw make-up meer nodig;

Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur;

Duurzame, natuurlijke kleuring, vervaagt niet;

Veilig en effectief;

Geurloos, geen ammoniak.

 

Top

Natasha's Nails | fingers@hotmail.nl

UA-45193230-1