Iedereen houd van een gezonde licht getinte huid, maar we zijn ons allemaal bewust van de gevaren van blootstelling aan de zon. Overmatige zonbeschadigingen kunnen resulteren in pigmetatie, huidkanker en veroudering van de huid .

Met Spray Tanning bekom je een natuurlijke en veilige bruining in slechts 10 minuten. De behandeling werkt in op de buitenste huidlagen, de bruiningsoplossing wordt van de huid met een fijne nevel verstuifd

Gewoonlijk blijft het resultaat 7 tot 10 dagen behouden. Net als bij een natuurlijke bruining door de zon komen de dode huidcellen los waardoor de kunstmatige teint vervaagt.

Voor, tijdens en nabehandeling

Voorbehandeling:

Scrub de huid voor de behandeling, het liefst 1 á 2 dagen vooraf met een goede huidscrub om loszittende dode huidcellen te verwijderen.

Scheren en waxen kan tot 1 dag voor de behandeling (anders is je huid te gevoelig)

Gebruik geen bodylotion meer tot na de sessie.

Lak bij voorkeur uw nagels om opname van de vloeistof te voorkomen.

Op de dag van de tanning:

Spoel zo kort mogelijk voor de tanning uw lichaam goed schoon met alleen warm water!

Gebruik de dag van de tanning geen vloeibare make-up of dagcréme, zodat de dode huidcellen 100% droog en schoon zijn, om onze tanningvloeistof goed op te kunnen nemen. Oogmake-up mag blijven zitten.

Draag donkere loszittende kleding na de tanning omdat de vloeistof in beginsel nog wat af kan geven.

Nabehandeling:

Uw tanning droogt gedurende het aanbrengen, maar heeft tijd nodig om op de dode huidcellen te verkleuren. Daarom adviseren wij u niet te douchen tot 8 uur na de tanning!

Vermijd transpiratie (dus ook sporten) tot na de eerste douche.

Om de kleur goed te behouden adviseren wij om na de tanning tijdens het douchen een hydraterende douchegel of olie te gebruiken, en na het douchen een bodylotion. Bij voorkeur 2 maaal daags smeren met olie of bodylotion!

Voor een afspraak t.b.v. een tanningbehandeling kunt u telefonisch contact opnemen 06-46153889

 

 

 

 

 

Natasha's Nails | fingers@hotmail.nl
UA-45193230-1