Nagelstudio Natasha's Nails

 

Tijdens de behandeling tandenbleken worden uw tanden gebleekt op een natuurlijke wijze, met onze non peroxide bleekgel kleuren uw tanden 4 tot 10 tinten lichter. De behandeling is geheel pijnloos, niet schadelijk voor u of voor uw tanden. Wij bieden 2 behandelingen aan.

Basis behandeling

Deze behandeling is ideaal als u uw tanden een paar tinten lichter wilt opfrissen. Het verfrist het gebit en verwijdert oppervlakkige verkleuringen.

-      Tot 4 tinten lichter

-      Snelle behandeling 2x 20 minuten

-      Zonder peroxide

-      Geheel pijnloos

-      Meteen resultaat                                                     

 

 

Duur: 40 minuten

Kosten : 50,00

Gehele/ V.I.P behandeling

Voor optimaal resultaat is de V.I.P behandeling iets voor u. Het is een zeer effectieve behandeling en je hebt maximaal resultaat. Voor prachtig zichtbaar wittere tanden is dit de beste behandeling voor u.

-      Tot maximaal 10 tinten lichter

-      Zeer effectieve behandeling 3x 20 min

-      Vrijwel alle verkleuringen worden uit de tanden gehaald

-      Zonder peroxide

-      Geheel pijnloos

-      Meteen resultaat

 

Duur : 60 minuten

Kosten : 65,00

Onder de 15 jaar bleken wij geen tanden. We bleken geen tanden als u Tanderosie heeft, of als u vroeger veel antibiotica heeft geslikt (bij antibiotica verkleuren uw tanden van binnen, helaas heeft tandenbleken dan geen effect.) Ook dode tanden zullen geen kleur krijgen met bleken.

Veel gestelde vragen

Is tandenbleken veilig?

Ja wij werken met een natuurlijke gel, deze tast het glazuur niet aan zo als met peroxide gels. De gel is zelfs geschikt voor mensen met gevoelige tanden. De behandeling kan probleemloos herhaald worden.

Hoelang blijven mijn tanden wit ?

Na een tandenbleek behandeling met non peroxide gel ziet u direct resultaat. Het gebit zal langzaam weer verkleuren. Hoe snel dit gaat hangt af van uw levends stijl denk aan roken, koffie, rode wijn, thee. De meeste mensen ervaren 6 tot 9 maanden lichtere tanden, maar dit is dus wel afhankelijk van uw levens stijl.

Doet tandenbleken pijn ?

Nee, het is geheel pijnloos.

Kunnen kronen ook worden gebleekt ?

Ook op kronen komt een aanslag laag. Deze aanslag wordt met bleken verwijdert, maar het word niet lichter dan de kleur van de kroon.

Wat zijn de voordelen van bleken zonder peroxide ?

-      Voordelig

-      Geen pijnlijke of gevoelige tanden

-      Snel resultaat

-      Veilig

 

Wat zijn de nadelen van bleken zonder peroxide ?                                  

Verkleuringen van tanden treed sneller op dan met bleken met peroxide, peroxide tast het glazuur diep aan waar door het langer wit blijft. Maar waardoor het ook slechter is voor je gebit. Door het aanschaffen van de tandpasta of tand poeder in de salon, kunt u het maximale uit uw gebit halen. 

 

 

 

UA-45193230-1