Lange,sexy wimpers en ogen met een katachtige vorm.Fluweelachtig en sensuele wimpers zonder mascara. 's morgens wakker worden met zwoel omlijste ogen. Wimperverlenging is de trend. Ideaal voor ieder seizoen of voor vrouwen die zich niet iedere morgen willen opmaken maar toch goed voor de dag willen komen.

 

"Uw natuurlijke wimpers worden prachtig verlengd"

 

Iedereen wil lange, volle wimpers. Elke ochtend is het weer een strijd om je wimpers zo lang en zo vol mogelijk te krijgen met je mascara en wimperkrultang. Het kan heel frustrerend werken als dit na een lange tijd niet wil lukken. Nu is daar een oplossing voor: wimperextensions. Haar voor haar, één voor één, worden individuele wimperextensions aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale lijm. Hierdoor ontstaat een prachtige natuurlijke wimperverlenging, die niet van de echte te onderscheiden is.

 

 

 

 

 

 

              

De  gebruikte wimperextensionslijm is speciaal ontwikkeld voor het gebruik op wimperharen, deze blijft zacht en flexibel, en veroorzaakt geen schade aan de natuurlijke wimpers. Het duurt ongeveer 1 uur voor een set te plaatsen. Het eindresultaat blijft gedurende ongeveer 4 weken zitten. Dit is gelijk aan de normale levenscyclus van een natuurlijke wimper. Na verloop van deze cyclus zullen de wimpers uitvallen, zoals gebruikelijk. Daarom is het aan te raden om na 2 à 3 weken je wimpers even te laten bijwerken. Dit neemt ongeveer een klein uurtje in beslag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top

Natasha's Nails | fingers@hotmail.nl

UA-45193230-1